dimarts, 7 de setembre del 2010

Lliure Kultur

El passat 28 d'agost, vam donar a conèixer la campanya Oci o Negoci? al carrer de la nostra ciutat, concretament a la plaça dels Sedassos. Oci o negoci? és una campanya que la duu a terme un conjunt de col·lectius i organitzacions juvenils de la ciutat de Tarragona, com és AJ La Guspira, AJ de Tarragona, SEPC Martí i Franquès, SEPC Pons d'Icart i La Clau. Amb el que es pretén aquesta campanya és crear unitat popular entre els i les joves de Tarragona que es puguin sentir exclosos per la poca importància que l'Ajuntament de Tarragona li dóna al jovent. Per això el que s'intenta fer és crear alternatives d'oci de la ciutat que tots i totes coneixem, per reivindicar que no ens poden explotar com a joves consumidors, que el fet de divertir-se no ha de ser una mercaderia i que l'oci no és cap negoci.
Per això es va realitzar aquest acte a la plaça dels Sedassos amb diverses activitats, totalment diferents de les que podem trobar habitualment, entre malabars, teatre, dansa, tallers de grafitti, vam poder gaudir i promoure un oci alternatiu.
Per la nit, quan es va fer fosc, vam poder disfrutar del DJ reggae - rap (Kimera Crew) qui animava a la gent a pujar a l'escenari per cantar algunes rimes. Finalment, més tard, van tocar Vergüenza Ajena, amb els seus ritmes rumberos i Deriva, un grup tarragoní de punk, que va comptar amb col·laboracions d'Apelo i Extracto de Lúpulo, entremig d'aquests dos grups de música va haver-hi carioques de foc, que amb ritmes contundents va provocar l'emoció del públic.
Aquest acte es va valorar molt positivament, ja que al llarg de la jornada va arribar a participar molta gent, entre 200 i 300 persones.


Moltes gràcies a tots i a totes per la vostra participació!!!


Teatre


Taller de graffitis
Diabolos
Dansa (hip-hop i breakdance)

Micròfon lliure


Vergüenza Ajena

Carioques amb foc

Deriva

Fotografies a càrrec de Júlia Abelló (membre del SEPC Martí i Franquès)





Video del TAC 12, la crònica del Lliure Kultur surt al voltant del minut '20.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada