dilluns, 27 de setembre del 2010

Contra les retallades socials i la reforma laboral: VAGA GENERAL!

Com a classe treballadora no decidim el nostre futur. I com a joves encara menys. La reforma laboral i les retallades socials (de la sanitat pública, de l’ensenyament públic, dels drets civils..) ens fan veure un futur negre, i el sector més afectat és el jovent. Un futur d’explotació, sent esclau de la feina, tractats com a mercaderies, en definitiva, un futur que no hem triat.
Siguem-ne conscients: volem un món on es reparteixi el treball i la riquesa? Construïm-lo! Acabem amb el capitalisme. I si escollim, caldrà lluitar:

Contra els culpables de la crisi.
Contra la reforma laboral.
Pels qui treballem i per les 1.400.000 persones aturades dels Països Catalans.
Per la justícia i la nostra dignitat, que ens han pres el pèl.

Per això des de l’Assemblea de Joves de Tarragona (AJT) us convidem a ser partícips de la vaga general del 29 de setembre. Això no pot quedar així, i tu, et quedaràs a casa???

- 29-S a Reus:
Manifestació a les 11 h. a la Plaça Mercadal, convocatòria pròpia.

- 29-S a Tarragona
Manifestació a les 18 h. a la Plaça de la Font, formant un bloc propi diferenciat de la convocatòria del sindicalisme institucional.


Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa
Formen part de la Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa els sindicats CGT, IAC i CoBas, i els col•lectius AJ la Guspira, AJR, AJT, Ateneu Llibertari Alomà, Cau de llunes, CUP, Endavant (OSAN), Maulets, SEPC, Casal Despertaferro.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada