divendres, 15 d’octubre del 2010

Correllengua 2010 a Tarragona

El Correllengua és una iniciativa a favor de la nostra llengua i cultura sorgida de la societat civil catalana. És una proposta per la defensa i promoció de la llengua catalana, transversal, oberta, participativa i popular, que té com a objectius fomentar l'ús social de la llengua en tots els àmbits. També és una eina per donar a conèixer la nostra llengua i cultura a les persones que, nouvingudes o no, encara no la coneixen, i una manera festiva i oberta de celebrar la catalanitat, al carrer, de manera desacomplexada i en positiu.

Per això el 16 d’octubre, aquest dissabte, a partir de les 18h, vine al local de la Colla Jove de Tarragona, que es realitza el Correllengua amb activitats per la canalla, xerrades, coral, sopar popular... i concerts!!!

Més endavant podeu veure el programa d’activitats.



PROGRAMA D’ACTIVITATS:

18h: Contacontes per la canalla, a càrrec d’Íngrid Ventura, amb el suport de Tarragona Literària – Escola de Lletres.

19h: Xerrada “Tots som una Colla”, sobre la integració social a partir dels Castells. A càrrec d’una membre de la Colla Jove Xiquets de Tarragona.

19.30h: Xerrada “Experiència de l’Escola de Català”, sobre el projecte voluntari de l’Escola de Català del Casal Popular Sageta de Foc.

20.30h: Coral, a càrrec de la Coral d’Adults de l’Escola Municipal de Tarragona.

20.45h: Lectura del Manifest del Correllengua 2010, a càrrec d’una membre de la Plataforma Tarragona Decideix.

20.50h: Coral, a càrrec de la Coral d’Adults de l’Escola Municipal de Tarragona.

21.30h: Sopar popular, a càrrec d’All i Oli.

23h: DJ PATXAP

00.30h: DJ KURU


TOTES LES ACTIVITATS ES DURAN A TERME AL LOCAL DE LA COLLA JOVE XIQUETS DE TARRAGONA (c. Cós del Bou, n. 13. Part Alta, Tarragona)

Organitza: CAL (Coordinadora d’Associacions per la Llengua)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada